La Ruta dels Riuraus representa a Espanya en un congrés internacional sobre enoturismo

La Ruta dels Riuraus representa a España en un congreso internacional sobre enoturismo
  20/09/2022

 L'oferta de la Ruta dels Riuraus ha sigut present en un congrés internacional, celebrat el dilluns en la localitat italiana d'Alba, on va representar a Espanya com a element diferencial de la pansa en la cultura del vi. Durant tota la jornada es va debatre sobre el futur de l'enoturismo i es van presentar projectes de diferents països. La Ruta dels Riuraus va representar a Espanya, per la singularitat de la pansa dins de l'enoturismo. 

També van assistir representants de Portugal, França, Moldàvia, Hercegovina i Sud-àfrica, que van intercanviar experiències. En el cas de la Ruta dels Riuraus, es va fer una presentació dels seus tres eixos principals: producció, transformació i comercialització i es va fer incidència en què recorre l'arquitectura vinculada a la pansa. A més, es va apuntar que contribueix a posar en valor la declaració de BIC immaterial de la Festa de l’Escaldà, la connexió dels itineraris cicloturistas amb l'Eurovelo 8, i la presència del producte gastronòmic diferencial de la pansa en les diferents trobades que organitza la xarxa de ciutats creatives de la gastronomia per tot el món.

Aquest congrés va ser organitzat per la Federació italiana de la ruta del vi, l'oli i el sabor i Iter Vitis Europa, per la qual cosa la ruta dels riuraus ha tingut l'oportunitat d'intercanviar experiències i donar a conéixer la ruta a nivell europeu. Iter Vitis España va seleccionar a la Ruta dels Riuraus perquè fora present en el congrés. 

<<< Tornar a la portada