La Sant Silvestre ondarenca arriba a la dotzena edició de nou amb caràcter solidari

  • La Sant Silvestre de Ondara llega a la XII edición, de nuevo con carácter solidarioi
  • La Sant Silvestre de Ondara llega a la XII edición, de nuevo con carácter solidarioi
  30/11/2022

La Regidoria d'Esports d’Ondara i el Club d’Atletisme Ondara han presentat la XII edició de la Sant Silvestre ondarenca, que es celebrarà el dijous 29 de desembre i tindrà un caràcter solidari a favor de la Residència Mare de Déu de la Soledat.

Aquest vessant, que comporta que la recaptació vaja destinada al 100% al geriàtric, ha estat el que ha fet comparèixer a la directora d’aquesta institució, Paqui Ferrando, junt a la regidora d’Esports, Mar Chesa, i els representant del club Miguel Moreno, Juan Ginestar y María José Català. Tots ells han explicat que la cursa, organitzada per acomiadar l’any d’una forma sana i divertida que admet que els participants compareguin disfressats, tindrà l'eixida serà a les 20 hores des del Prado, i des d'allí els participants, tant corredors com caminants, recorreran quatre quilòmetres pel nucli urbà, fins a arribar novament a la meta en el mateix recinte. En aquest punt, l’organització disposarà un avituallament de coques i xocolate per a recuperar forces i lliurar els guardons a les millors disfresses i els trofeus als primers tres primers classificats femení i masculí.

 

DIJOUS 29 DE DESEMBRE

 

A banda, han especificat que els dorsals es podran arreplegar una hora abans de la prova en el punt d'eixida. La recaptació obtinguda per la participació en la cursa es destinarà al 100% a la Residència d'Ondara. Després de la carrera, hi haurà coques i xocolate per a tots els participants.

 

RECAPTACIÓ PER A LA RESIDÈNCIA

 

La regidora d’Esports, ha animat a la ciutadania d'Ondara i de la comarca a participar en aquesta iniciativa esportiva de caràcter solidari, per la que ha  agraït la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara, així com de Protecció Civil, Policia Local, i Ondara Custom Club, i de diversos negocis col·laboradors.

Per la seua banda, la directora de la Residència Nostra Senyora de la Soledat ha  destacat que la participació en la Sant Silvestre és molt important, perquè els participants en aquesta acció solidària, en col·laborar econòmicament amb el geriàtric, ajuden a la seua labor assistencial i a l'atenció a les persones residents.

La inscripció en la cursa pondrà formalitzar-se fins el dia de la cursa al preu de 5 euros a la web http://www.somesport.com/ . Les inscripcions es podran realitzar des de l’1 al 29 de desembre 2022

<<< Tornar a la portada