La Sant Silvestre d’Ondara dona els 2.300 euros de recaptació per a la residència Mare de Déu de la Soledat

  • La Sant Silvestre d’Ondara dona els 2.300 euros de recaptació per a la residència Mare de Déu de la Soledat
  • La Sant Silvestre d’Ondara dona els 2.300 euros de recaptació per a la residència Mare de Déu de la Soledat
  30/12/2022

La XII edició de la San Silvestre ondarenca ha comptat amb 448 participants que han permès a l’organització recaptar 2.300 euros de les inscripcions, que seran destinats a la Residència Mare de Déu de la Soledat.

            La prova, immersa en un ambient desenfadat amb la batukada i les disfresses com a grans protagonistes, que comptaven amb uns guardons a banda dels de la competició. Guardons que en el plànol col·lectiu han recaigut en als Arbres de Nadal del Club Llebeig Xàbia i l’individual en la disfressa de la Guàrdia Civil.

            Pel que fa a les classificacions els guanyadors han estat Dndrejus Dolgovas i Vida Dolgoviene (C. Top Team Cycling), que han estat flanquejats respectivament en els pòdiums masculí i femení per Jorge Llácer Espluges (Ondara Tri-Esport) i Andrew Wobster; i per Raquel Bertomeu Vives (C. D. Kamikazes Gang) i Vanessa Escrivá Pons.

            La regidora d’Esports, Mar Chesa ha valorat com a èxit l’edició d’enguany i ha agraït el recolzament solidari dels participants i la col·laboració empresarial d’Ale-Hop, Pons Ondara i Esports Colau, i institucional del cos local de Protecció Civil i la Policia Local.

<<< Tornar a la portada