La sentència que va anul·lar les NUT ja és ferma i Dénia es queda sense planejament urbanístic

La sentencia que anuló las NUT ya es firme y Dénia se queda sin planeamiento urbanístico
  29/07/2022

El Tribunal Suprem ha declarat ferm la sentència que va anul·lar les Normes Urbanístiques Transitòries (NUT) de Dénia, segons va anunciar ahir la regidora de Planejament, Maria Josep Ripoll. A partir d'ara, el municipi es queda sense planejament i per a demanar llicències caldrà aportar un estudi d'informació paisatgística. Ripoll ha assenyalat que “ens trobem en una situació molt semblant a la de 2017 quan es va anul·lar el RUT”. 

La regidora ha explicat que l'alternativa és l'aprovació del Pla General Estructural. Afirma que la tramitació està bastant avançada, si bé encara cal contestar a les al·legacions i remetre la versió del PGE a la Conselleria perquè ho aprove. 

La regidora ha assenyalat que el Suprem ha rebutjat un dels recursos que va presentar la Generalitat. Les NUT van ser anul·lades a l'inici de l'any pel TSJ perquè es van aprovar sense comptar amb el preceptiu informe d'avaluació ambiental. Es tracta de l'instrument de planejament urbanístic provisional de Dénia mentre que s'elaborava el nou Pla General Estructural.

<<< Tornar a la portada