La superfície de la plaça de Valgamediós s'anivellarà per a evitar problemes en la planta de la falla Oeste

La superficie de la plaza de Valgamediós se nivelará para evitar problemas en la planta de la falla Oeste 
  07/10/2021

El projecte per a acabar la reurbanització s'executarà l'any que ve i crearà un espai per als vianants sense escalons

 

Solució provisional perquè el mes vinent de març no hi haja problemes en el muntatge de la falla Oest. L'Ajuntament igualarà la superfície amb una capa de formigó i llevant l'escaló actual. Serà una plataforma temporal d'uns 20 metres quadrats, sobre la qual es depositarà l'arena i el monument.

L'alcalde, Vicent Grimalt, i els regidors de Territori i Festes, Maria Josep Ripoll i Óscar Mengual, van explicar als fallers les actuacions que es realitzaran. Van anunciar que les obres per a acabar la reurbanització de la plaça s'ajornen fins al cap de les falles de 2022 amb la finalitat de garantir que l'Oest puga plantar el monument sense risc que els treballs no hagen pogut acabar. 

El projecte crearà un espai per als vianants de plataforma única, és a dir, sense els escalons actuals. A més, es col·locaran tres jardineres gegants de colors amb diferent vegetació, bancs i papereres i un xicotet parc infantil. Aquests elements que seran amovibles per a buidar la plaça cada mes de març. La inversió ascendeix a 100.000 euros. 

Subscriu-te!