La targeta ciutadana d'Ondara canalitzarà 33.700 euros de devolució dels cursos de cultura i escoles esportives

La tarjeta ciudadana de Ondara  canalizará 33.700 euros de devolución de los cursos de cultura y escuelas deportivas
  23/06/2020

 

L'Ajuntament d'Ondara ha aprovat en junta de govern local realitzar la devolució de la part corresponent als mesos en què no s'han pogut dur a terme els cursos d'esports i de cultura per COVID-19, a través de la "targeta ciutadana".

Les despeses totals són de 33.710 euros; de les que 22.552 corresponen a l'àrea d'Esport corresponen 22.552 euros i 11.158 a la de Cultura 11.158 euros.

La referida targeta podran arreplegar-se pels usuaris en breu a la Casa de Cultura i a l'oficina d'esports del pavelló, segons ha detallat l’alcalde, José Ramiro, qui ha explicat que cadascuna de les lliurades serà nominal, i vindrà carregada amb la quantia econòmica que corresponga a eixa persona, de la devolució en cada cas. Així mateix ha explicat que eixa targeta es podrà utilitzar per a consumir la quantitat econòmica tornada en els comerços locals que s'hagen adherit a aquesta campanya inclosa en el Pla de Reactivació Econòmica Local. Per això, junt amb la targeta, a les persones usuàries se'ls entregarà un llistat indicant els comerços i negocis on poden consumir o gastar la quantia econòmica que se'ls torna. 

Subscriu-te!