La Trobada literària musical de l’Almadrava 2021 a Els Poblets homenatja a Salvat Papasseit

  • La Trobada literària musical de l’Almadrava 2021 a Els Poblets homenatja a Salvat Papasseit
  • La Trobada literària musical de l’Almadrava 2021 a Els Poblets homenatja a Salvat Papasseit
  21/08/2022

La VII Trobada literària musical de la Vila Romana de l’Almadrava ha tingut al cantautor i rapsoda Tomàs de los Santos com a protagonista per a homenatjar al poeta Joan Salvat Papasseit.

            L’esdeveniment ha girat al voltant del poemari “La rosa als llavis” com a eix en el que De los Santos ha aprofitat el singular l’atrezzo que atorguen els vestigis dels antics forns amb la llum crepuscular per a recrear els arranjaments, la producció i les mescles de Pau Romero en que s’ha concretat un projecte concebut fa quatre anys al voltant de l’ermita de la Verge de Vallivana, de Picassent.

 

POEMES COM “LLAURADOR” O “ROSELLES” PER A DENUNCIAR L’ABANDONAMENT DEL CAMP

 

El cantautor ha tirat mà de peces com “Roselles” o “Llaurador per a denunciar l’abandonament del camp en els últims anys que ha tingut com a conseqüència l’incendi que ha afectat a la Marina Alta. El Comptat i la Safor

            Així, per primera vegada durant aquests quasi tres anys de pandémia, els nombrosos amants de la poesia a la Marina Alta, han pogut deixar aparcades les mascaretes per a gaudir amb tota la intensitat emocional d’una vetlada organitzada des de la Regidoria de Cultura d’Els Poblets, com a formula dinamitzadora de les visites a aquest jaciment arqueològic.

 

<<< Tornar a la portada