La UNED impartirà els graus d'Educació Infantil i Enginyeria Energètica

  • La UNED impartirá los grados de Educación Infantil e Ingeniería Energética
  • La UNED impartirá los grados de Educación Infantil e Ingeniería Energética
  19/07/2022

El curs acadèmic en la UNED Dénia tindrà enguany novetats, ja que per primera vegada s'impartiran els graus d'Educvación Infantil i Enginyeria Energètica. Es tracta de dos ensenyaments molt demandades pels estudiants. L'ampliació de l'oferta acadèmica és un dels assumptes que s'han tractat en la reunió del Patronat, a la qual ha assistit el rector, Ricardo Mairal. 

Posteriorment, l'alcalde, Vicent Grimalt, i la directora del centre associat, Raquel Martí, han signat un acord de col·laboració de cara a facilitar l'assistència de professors, investigadors i alumnes a la Festival dels Humanitats, que se celebrarà a l'octubre. A més, l'entitat donarà un reconeixement als quals participen en l'activitat. I la Fundació Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia facilitarà la participació de la comunitat universitària en el festival, bé integrant-se en les tasques de direcció i coordinació o participant en les taules de debat o en les ponències. 

Vicent Grimalt ha manifestat que aquest acord és “un nou pas cap a la voluntat de l'Ajuntament de Dénia de treballar cada vegada més amb les universitats”. Per part seua, el rector sosté que suposa “reforçar una col·laboració iniciada fa 42 anys quan va nàixer el centre de Dénia”.

<<< Tornar a la portada