La Unió de Consumidors d'Alacant imparteix una jornada sobre la factura elèctrica a Els Poblets

  • La Unión de Consumidores de Alicante imparte una jornada sobre la factura eléctrica en Els Poblets
  • La Unión de Consumidores de Alicante imparte una jornada sobre la factura eléctrica en Els Poblets
  10/04/2022

El conveni subscrit per l'Ajuntament dels Poblets amb la Unió de Consumidors d'Alacant ha propiciat una xerrada informativa sobre la factura elèctrica que va entrar en vigor l'1 de juny del 2021.

L'activitat, patrocinada per la Diputació Provincial d'Alacant dins de les Jornades Tècniques de Difusió sobre els drets de les persones consumidores, ha estat presentada per l'alcaldessa, Carolina Vives, que ha fet una crida als veïns dels Poblets per utilitzar aquest servei que l'Ajuntament ha posat a la seva disposició de forma gratuïta per a qualsevol reclamació potencial davant conductes abusives per part d'organismes o empreses de diferents sectors.

Per part seva, el tècnic, Enrique Pérez, ha informat al públic que s'ha donat cita a la Biblioteca Municipal Enric Valor sobre els drets dels usuaris i les diferents formes d'estalvi a través de l'aprofitament dels diferents trams horaris tant per a la potència com per a lenergia consumida. "Amb un simple canvi d'hàbits resulta possible reduir la factura de la llum per evitar imports desorbitats a la facturació", ha recalcat.

<<< Tornar a la portada