La vacunació contra la COVID-19, només amb cita prèvia

La vacunación contra el COVID-19, solo con cita previa
  20/04/2021

 

 Davant les informacions errònies aparegudes el dilluns en diferents canals de comunicació interpersonal, el Departament de Salut de Dénia –DSD- ha manifestat que només cal acudir als punts de vacunació si ha sigut citat mitjançant un SMS de Conselleria o trucada telefònica del DSD. L'ordre de vacunació l'estableix la Conselleria de Sanitat, seguint l'Estratègia Nacional de Vacunació, per la qual cosa és molt important que tots els pacients tinguen actualitzats les seues dades de contacte, associats a la seua targeta SIP. La comprovació la poden realitzar a través del següent link http://www.san.gva.es/web/dgcal/formulario-de-contacto. També pot trobar informació del procés en la nostra pàgina web http://www.marinasalud.es en la qual hi ha disponible un document específic amb tota la informació.

La pròpia Conselleria ha establit un apartat web amb la finalitat de resoldre tot tipus de qüestions relacionades amb la vacunació.

Des del Departament de Salut de Dénia agraïm la col·laboració de tots per a garantir els millors resultats del procés de vacunació.

<<< Tornar a la portada