La VAPF Inicia la comercialització de Golf Suites La Sella

  • La VAPF Inicia la comercialización de Golf Suites La Sella
  • La VAPF Inicia la comercialización de Golf Suites La Sella
  • La VAPF Inicia la comercialización de Golf Suites La Sella
  03/12/2020

Golf Suites La Sella és la nova promoció d'apartaments de luxe de VAPF en l'últim solar del Resort La Sella. Fuentes de l'empresa asseguren que “és una aposta ferma per mantindre a la Costa Blanca Nord com la destinació a considerar per tots els interessats a traslladar la seua residència i/o comprar un habitatge com a segona residència”.

Es tracta d'una promoció d'apartaments de luxe de tres dormitoris, amb una superfície d'entre 200 i 237 metres quadrats, tots  amb àmplies terrasses, plaça de pàrquing, traster i exclusives zones comunes amb wellness, sala d'ús esportiu i piscines exteriors. Pensats per a gent que valore la tranquil·litat, la naturalesa, la qualitat i la comoditat.

La primera fase consta de 21 apartaments a la venda, distribuïts en dos blocs. Un projecte in-house conjuga la funcionalitat, bellesa i integració en l'entorn. L'estudiada distribució permet que tots els dormitoris tinguen accés a la terrassa, aprofitant al màxim la llum i el sol. El seu preu de llançament està entre 360.000 i 450.000 euros.

<<< Tornar a la portada