La Volta a la Marina 2021 comença amb l’etapa pròleg de Pego en la que s’imposen Lloret i Orengo

La Volta a la Marina 2021 comienza con la etapa prólogo de Pego en la que se imponen Lloret y Orengo
  12/01/2021
El Cor de la Marina patrocina el maillot d’escalador

La XXXV edició de la Volta Ciclista a la Marina ha tingut a Pego el seu inici en una contrarrellotge plana de 9 quilòmetres que ha suposat el circuit que ha portat als corredors des del passeig de Michel a la carretera del Mar i la de Dénia. 

       L’etapa pròleg ha tingut com a guanyador masculí a Àngel Lloret de Suministros Dama i guanyadora femenina a  Mireia Orengo del FC Beniopa, els quals han rebut els trofeus de mans del regidors d’Esports, Raúl Tamarit, i del de Turisme i Comunicació, Ricardo Sendra. 

 

NOU CLUB CICLISTA

       El responsable d’Esports ha elogiat la implicació del nou Club Ciclista de Pego i les Valls, que ha reviscut aquest esport a la vila, tant amb l’organització com en la participació del corredors locals Sergio García, Ferran Nadal, Cristian Vidal i Paco Moll. 

       Per la seua banda, el regidor de Turisme i Comunicació ha incidit en l’aposta forta que ha suposat que la marca Pego, el cor de la Marina patrocine el maillot del millor escalador en la volta  més antiga del calendari nacional en la categoria màster. 

 

 

Subscriu-te!