Canfali Marina Alta

L’Ajuntament de Dénia rep un premi de la Generalitat pel projecte Caminis, xarxa de camins escolars

L’Ajuntament de Dénia rep un premi de la Generalitat pel projecte Caminis, xarxa de camins escolars
  17/09/2018

 

L’alcalde, Vicent Grimalt, ha arreplegat el guardó hui durant la Jornada Valenciana per la mobilitat sostenible

 L’Ajuntament de Dénia ha estat guardonat en la 3a edició dels Premis de la Setmana Europea de la Mobilitat 2018 en la Comunitat Valenciana pel projecte Caminis, xarxa de camins escolars. Estos premis, atorgats per la Direcció General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, s’han lliurat hui dilluns a València en el transcurs de la Jornada Valenciana per la mobilitat sostenible presidida per la consellera María José Salvador. L’alcalde, Vicent Grimalt, ha arreplegat el guardó.

L’Ajuntament de Dénia ha obtingut el primer premi en la categoria de ciutats mitjanes (entre 50.000 i 20.000 habitants), guardó que ha compartit ex aequo amb l’Ajuntament de Riba-roja per la iniciativa “Riba-roja fomenta l’ús del transport públic”.

Caminis és un projecte que pretén crear una xarxa de camins escolars a Dénia, La Xara i Jesús Pobre que suposen més seguretat, més benestar i més autonomia per a les xiquetes i els xiquets, seguint la premissa que quan les polítiques urbanes fan de tota la ciutat un espai adequat per a la infància, també ho és per a la resta de la ciutadania. El projecte treballa des d’una dimensió col·lectiva i es construeix entre totes i tots. Per tant, es realitza de manera participada i inclou a la comunitat educativa -professorat, famílies i alumnat-; tècnics i regidors de les diferents àrees de l’Ajuntament implicades i entitats de l’entorn social.

Cercar notícies
Agenda