L’Ajuntament de Els Poblets tracta de consolidar una segona fira de comerç i gastronomia amb la vertebració com a novetat

L’Ajuntament de Els Poblets tracta de consolidar una segona fira de comerç i gastronomia amb la vertebració com a novetat
  28/04/2017

Aquest cap de setmana torna a celebrar-se junt amb la fira del llibre i artesania

 

Les Regidories de Comerç, Turisme i Cultura d’Els Poblets han organitzat per aquest cap de setmana la II Fira de Comerç i Gastronomia i la V del llibre i artesania que tindran com escenari la plaça del Salvador de Mira-rosa.

        Els seus respectius responsables, Francisco J. Pérez, i Salvador Sendra, han comparegut junt amb el regidor d’Hisenda, Baltasar Vives, per a presentar el cartell d’un esdeveniment que compta amb la col·laboració de l’associació d’empresaris del municipi ATEMEP, i la Macma.

        Pérez ha explicat que la principal novetat de l’esdeveniment radica en que “hem tractat de que hi haja una major conectivitat entre les parades, que l’any passat es van vore un poc separades les d’hostaleria de les de comerç, de forma que es propicie la vertebració entre elles i això tinga una repercussió positiva de cara a uns visitants, que esperem que superen els de l’any anterior”.   

<<< Tornar a la portada