L’Ajuntament de Gata posa en marxa el segon Pla d’Igualtat municipal d’homes i dones

L’Ajuntament de Gata posa en marxa el segon Pla d’Igualtat municipal d’homes i dones
  06/04/2022

El municipi de Gata manté l’aposta per la igualtat per tal d'aconseguir que les dones i homes de la localitat siguen iguals en drets i llibertats, acabant amb el masclisme i amb les diferències de gènere que puguen existir. Per això, des de l’Ajuntament s’ha iniciat el segon Pla d’Igualtat municipal d’homes i dones.

Per tal que el pla siga efectiu i pràctic, l'Ajuntament implicarà al personal tècnic, veïnat, associacions i col·lectius del municipi i per això hi han programades unes sessions de grups focals coordinades per la consultoria d'igualtat Proactives i les persones encarregades d'elaborar el document.

L'objectiu és analitzar la situació actual del municipi i així poder realitzar un diagnòstic que finalment permetrà abordar objectius, estratègies i accions cap a una igualtat real. En el pla es contemplaran accions tan importants com la igualtat de gènere, el tractament de la violència de gènere, la formació amb l'ús del llenguatge no sexista, i campanyes de conscienciació per la igualtat.

La regidora d'Igualtat, Neus Mulet, junt a la resta d'equip de govern pretenen l'objectiu d'avançar cap a la igualtat transversal i crear una transformació i canvi social i així poder donar una resposta al compromís d'impulsar a la població a ser un municipi igualitari entre dones i homes i lliure de violència gènere.

<<< Tornar a la portada