L’Ajuntament de Murla homenatja dissabte al pilotari Marc Giner com a primer campió individual d’escala i corda de la Marina Alta.

L’Ajuntament de Murla homenatja dissabte al pilotari Marc Giner com a primer campió individual d’escala i corda de la Marina Alta.
  09/07/2024

La recent consecució del XXXIX Campionat individual d’escala i corda per part del murler Marc Giner ha motivat l’organització d’un homenatge per part de l’Ajuntament de Murla i l’afició que tindrà lloc el proper dissabte al trinquet El Nel.

            Segons ha confirmat el regidor d’Esports, Salvador Sirera, el reconeixement testà previst entre la semifinal de la categoria d’or del I trofeu Cavall Verd programada per a les 17.30 hores i la partida de professionals a les 19. La primera de les semifinals serà dirimida entre l’equip “Tonico” que integren Primi i Bernat front a l’equip “Saleta” que conformen Felix II i Sala, mentre que la categoria professional enfrontarà a Diego i Héctor amb Barraca com a feridor contra Mario i Tomàs amb la banca a càrrec de d’Ausina.

            “Tindre a un poble de tanta tradició per la pilota com Murla al primer campió d’escala i corda de la Marina Alta i de la Baixa suposa una tremenda satisfacció i fa volcar-mos en fer-li un homenatge com li correspon a Marc”, ha declarat Sirera que ha declinat avançar les sorpreses previstes en l’esdeveniment.  

            El regidor ha aprofitat per a fer una crida a tots els aficionats a la pilota de la comarca a personar-se a un homenatge que, a més de la vena emotiva, queda emmarcat amb dos partides que, al menys a priori, compten amb tots els ingredients per a gaudir d’un gran espectacle de l’esport autòcton en la modalitat d’escala i corda. 

<<< Tornar a la portada