L’Ajuntament de Pego assumeix la instal·lació d’aire acondicionat en la residència de majors

  • L’Ajuntament de Pego assumeix la instal·lació d’aire acondicionat en la residència de majors
  • L’Ajuntament de Pego assumeix la instal·lació d’aire acondicionat en la residència de majors
  02/08/2023

La millora en la convivència dels usuaris de la Residència de Majors Sant Joan de Deu de Pego ha motivat a l’Ajuntament de Pego a instal·lar sis aparells d’aire condicionat en els passadissos del centre, per tal de combatre les elevades temperatures de l’estiu.

Segons ha precisat la regidora de Benestar Socials, Anna Llopis, la ubicació dels aparells que com a finalitat baixar les temperatures en tota la zona d’habitacions, i a la sala d’estar per ser la zona on molts dels usuaris passen matins o vesprades.

No obstant això, ha lamentat que siga el consistori pegolí qui haja hagut de fer-se càrrec de la instal·lació dels aires condicionats, “quan s’ha demanat repetidament, els darrers quatre anys, a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, que ens ajudara a millorar aquest espai tan important, però mai hem rebut una resposta positiva”.

Malgrat aqueixa circumstància, Llopis assegura que l’Ajuntament seguirà buscant fórmules per tal de seguir amb les millores a la residència, pel fet que, segons apunta “volem augmentar el nombre d’aires condicionats per tal que els usuaris i usuàries puguen passar millor els estius; també s’estan contemplant altres millores necessàries que a poc a poc aniran realitzant-se”. En aquesta tessitura ha advertit que “l’equip de govern no deixarà d’insistir a la Generalitat per tal que ens ajude en el finançament a l’hora de millorar la residència, perquè cal recordar que és de la seua competència”.

Aquesta acció de millora se suma als diferents treballs de manteniment realitzats els últims mesos en la residència, on s’han pintat diferents espais i s’ha realitzat reparacions menors, però que eren necessàries per a complir a la normativa vigent, tots ells finançats per les arques municipals, segons incideix la regidora.

 

 

 

<<< Tornar a la portada