L’Ajuntament de Pego instal·la sis nous bancs fets amb taps de botelles reciclades pel casc urbà

  • El Ayuntamiento de Pego instala seis nuevos bancos fabricados con tapones de botellas recicladas por el casco urbano
  • El Ayuntamiento de Pego instala seis nuevos bancos fabricados con tapones de botellas recicladas por el casco urbano
  29/03/2023

La participació dels escolars de Pego en la campanya de recollida de taps ha resultat fonamental per a la transformació d’aquests en els sis bancs reciclat que ha instal·lat l’Ajuntament al llarg del casc urbà. En concret, quatre d'ells s'han instal·lat en els voltants dels col·legis Ambra, Carolina Sala, Rosalia Bondia i Sant Antoni, els altres dos s'han situat  al costat de les instal·lacions de l’Agrupació Musical de Pego en el carrer Carolina Sala; i  , enfront de la ‘Font dels quatre xorros’ en el Pla de la Font.

        El nou mobiliari urbà ha estat transformat per la empresa CMPlastik, segons ha informat el regidor de Residus, Ricardo Sendra, per a qui “aquest tipus de propostes són importants perquè creiem que és necessari donar una segona vida als materials que utilitzem en el dia a dia i amb l'ajuda dels més joves és molt més fàcil, ja que són ells els que  animen als seus majors a participar i aconseguim així un futur millor i més responsable amb el medi ambient”.

 

NOU CONTENIDOR EN FORMA DE COR

 

        Aquesta premissa ha primat a l’hora de ubicar els bancs en les proximitats dels centres escolars per part dels responsables municipals com a la millor formula per a premiar la implicació de xiquets, xiquetes i professorat.

A banda, en les immediacions de la Font dels Quatre Xorros ha quedat instal·lat a més un contenidor en forma de cor en el qual es pot continuar participant en el reciclatge de taps, que ha estat supervisat tant per Sendra com per la responsable de Medi Ambient, Laura Castellà.

 

<<< Tornar a la portada