L’Ajuntament de Pego millora la impermeabilització del sostre del pavelló d’esports

  • L’Ajuntament de Pego millora la impermeabilització del sostre del pavelló d’esports
  • L’Ajuntament de Pego millora la impermeabilització del sostre del pavelló d’esports
  18/09/2023

El pavelló cobert d’esports Ausiàs March de Pego ha començat aquesta setmana els treballs de millora en la impermeabilització del sostre amb la instal·lació de plaques metàl·liques, similars a les que ja conformen aquesta part de l’edifici. 

        L’objectiu d’aquesta actuació que té a l’Ajuntament com a promotor és evitar filtracions d’aigua, per la qual cosa, prèviament a la col·locació de les noves plaques metàl·liques - que s’instal·laran damunt de les preexistents- s’està realitzant un treball d’aïllament amb productes específics per a aquesta tasca. 

El projecte, que porta a cap una empresa especialitzada, ha estat quantificat en 69.575 euros, dels quals la Diputació Provincial d’Alacant ha finançat el 77% del total, mentre que la resta va a càrrec de les arques municipals.

“Es tracta d’una actuació amb la qual aconseguim un estat òptim del recinte esportiu. Demanem disculpes als usuaris i usuàries pels inconvenients, esperem que puguen fer ús del recinte com més prompte millor”, apunten la regidora d’Urbanisme i el regidor d’Esports, Laura Castellà i Raül Tamarit.

 

<<< Tornar a la portada