L’Ajuntament de Pego revisa tots els hidrants del terme municipal en prevenció d’incendis

L’Ajuntament de Pego revisa tots els hidrants del terme municipal en prevenció d’incendis
  14/09/2023

El Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals de Pego ha activat la revisió de tots els hidrants del terme municipal amb la intenció d’evitar catàstrofes com la de l’estiu de 2022.

La iniciativa, en la que l’Ajuntament ha posat a una especialitzada el front, comporta la generació d’un inventari per a identificar in situ i de manera georeferenciada l'estat de cadascun de la vintena d’hidrants, els quals voran valorat també el seu correcte funcionament per a la connexió de les canonades i instrumental dels bombers o possibles aspiracions amb motobombes. Valoració que en cas de registrar-se anomalies, es procedisca a la seua reparació.

Tot això, segons la nota remesa per la Regidoria de Transició Ecològica, te un cost de 15.870 euros, que restaran finançats a través d’una subvenció de la Diputació Provincial d’Alacant.

La responsable de l’àrea, Laura Castellà, ha manifestat que “La a revisió dels hidrants és un dels treballs que ens vam posar amb la confecció del Pla Local

de Prevenció d'Incendis Forestals i es important tindre'ls controlats i en perfectes condicions perquè amb això s'agilitza i facilita el treball als professionals si han d'actuar davant un foc”.

 

<<< Tornar a la portada