L’Ajuntament d’Ondara adjudica les obres de millora del polígon industrial

L’Ajuntament d’Ondara adjudica les obres de millora del polígon industrial
  15/11/2018

 

La junta de govern de l’Ajuntament d’Ondara ha aprovat l'adjudicació de les obres de millora del polígon en la zona de serveis Marjals i l'avinguda d'Alacant a l'empresa local Excavaciones y Desmontes Pistola S.L. per un import de 111.105,72 euros; i en el sector Marjals 5-6-7 -zona del parc comercial- a l'empresa Sepival Obras y Servicios, SL de Beniarbeig per 76.828 euros.

        L’adjudicació s’ha portat a cap després de la recent concessió de la subvenció a l'Ajuntament d'Ondara per part de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) per a modernitzar el polígon industrial d'Ondara.

        L'Alcalde d'Ondara, José Ramiro, i els regidors de Via Pública i d'Urbanisme, Pere Picornell i Francesc Giner, han donat a conèixer els detalls dels projectes de millora que es van a efectuar en ambdós zones. Segons han apuntat, en el cas de la zona de serveis Marjals i l'Avinguda d'Alacant, el que pretén l'equip de govern és recuperar l'espai per al vianant, al mateix temps que potenciar l'ús de la bicicleta, i pel que a la millora del sector Marjals 5-6-7 el que es busca és millorar l'eficiència energètica i millorar el seu manteniment. Aquesta última mesura, que es pren després de deu anys de creació del parc comercial, inclou la dotació de mesures de seguretat tant per a la circulació de vehicles com per als vianants. Els treballs en ambdós polígons començaran de forma immediata, i hauran d'estar executades al 45% a data 31 de desembre de 2018.

Subscriu-te!