L’Ajuntament d’Ondara consensua amb mitjanes i grans superfícies els festius d’obertura en 2019

L’Ajuntament d’Ondara consensua amb mitjanes i grans superfícies els festius d’obertura en 2019
  04/12/2018

 

La Regidoria de Comerç i Promoció Econòmica ha arribat a un acord amb les direccions de mitjanes i grans superfícies radicades a Ondara per a consensuar els festius d'obertura en 2019. En concret, l’acord ha estat plasmat en format conveni per l’alcalde i responsable de Comerç i Promoció Econòmica, José Ramiro, i dels representants del Centre Comercial Portal de la Marina, Mercadona, Aldi, Leroy Merlín, i MasyMas.

       Arran d'aquest conveni, i igual que ha succeït en 2016, 2017 i 2018 l'Ajuntament d'Ondara deixa en suspens l'acord plenari de juliol de 2015, pel qual es prenia la iniciativa de sol·licitar la revocació de la declaració de zona de gran afluència turística (ZGAT) per al municipi. Declaració amb la que des de 2007es compta de  conformitat amb la legislació d'horaris comercials de la Comunitat Valenciana, llavors vigent.

       Ramiro ha incidit en que l'àmbit municipal únicament es pot actuar en aquelles temporades afectades per ser ZGAT -que comprèn les temporades de Setmana Santa, Pasqua, i estiu (del 15 de juny al 15 de setembre-, però no fóra d'aquestes dates, ja que en la resta de temporades -incloent Nadal i altres dates assenyalades- el calendari ve determinat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Subscriu-te!