L’Ajuntament d’Ondara habilita un nou aparcament al carrer Dénia amb 24 places per a cotxes i 5 per a motos

  • L’Ajuntament d’Ondara habilita un nou aparcament al carrer Dénia amb 24 places per a cotxes i 5 per a motos
  • L’Ajuntament d’Ondara habilita un nou aparcament al carrer Dénia amb 24 places per a cotxes i 5 per a motos
  14/11/2023

La Junta de Govern Local d’Ondara ha aprovat la signatura del conveni de cessió d’ús pera part dels propietaris d’una parcel·la particular per a la creació d’un nou aparcament de vehicles al número 61 del carrer Dénia.

La iniciativa ha estat justificada per l’alcalde, José Ramiro, en el transcurs de la visita que ha realitzat a la parcel·la en companyia del regidor de Manteniment Públic i Serveis, Miguel Gomis. “Al no estar construïda, és preferible que es mantinga com un recinte habilitat i preparat per a l'estacionament de vehicles, en estar annex a un centre educatiu infantil, ha apuntat per a remarcar la idoneïtat per la seua situació dins del nucli urbà d’Ondara, i, especialment, per la seua proximitat a l’Escoleta Infantil municipal i al CEIP Sanchis Guarner, per tal de ser utilitzada de forma temporal i provisional com a zona d’estacionament o aparcament públic de vehicles. En això, ha confirmat que  que, segons el departament tècnic municipal, una vegada realitzades les accions i treballs de condicionament necessaris, la parcel·la tindrà una capacitat per a 24 places de cotxes i 5 de motos.

La parcel·la en qüestió, amb una superfície de 842 m2 segons cadastre, està tancada i no té cap edificació; fita entre els carrers Dénia, Alfatares i Lepanto, i té una classificació com sòl urbà segons el Pla General. Segons el conveni signat amb la propietat dels terrenys per una duració de cinc anys prorrogables, la finca podrà ser utilitzada per a eixa destinació mentre no decidisca lliurement disposar d’ella en ares al manteniment ple de la titularitat.

Així mateix, des de l’equip de govern s’ha detallat en un comunicat que les obres a realitzar en la parcel·la cedida comporten la neteja del terreny i regularització dels nivells; estesa de capa de saorra i obertura de buits per a accés en el tancament de parcel·la, el que ha quedat quantificat amb vora 20.000 euros. Obres que, segons s’ha fet constar en el conveni, una vegada acabat el temps de cessió, quedaran enterament propietat de la part cedent, sense cap cost per a ella, a banda de que l’Ajuntament d’Ondara retornarà la parcel·la completament tancada i es farà càrrec dels rebuts de l’Impost de Béns Immobles corresponent a la parcel·la per la natura gratuïta de la cessió, mentre aquesta dure.

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada