L’Ajuntament d’Ondara i Creu Roja signen un conveni per a impulsar projectes dirigits a persones en vulnerabilitat

L’Ajuntament d’Ondara i Creu Roja signen un conveni per a impulsar projectes dirigits a persones en vulnerabilitat
  21/11/2018

 

El desenvolupament de diferents projectes i programes assistencials a Ondara ha motivat a l’Ajuntament a signar un conveni amb el Comitè Local de Creu Roja Espanyola. El document, ha esta presentat per l’alcalde José Ramiro i la regidora de Serveis Socials Mari Carmen Velázquez, i els representants de la Creu Roja,  Zahira Galindo Mari Carmen Requena , Sonia Cholvi i Beatriz Deltell.

       Ramiro ha destacat l’acord com “el primer pas per a continuar prestant servei i per a iniciar nous programes assistencials a Ondara", mentre feia públic la intenció de l'Ajuntament per a cedir a la Creu Roja un local per tal de que compte amb una seu física al municipi. A falta de concretar-se això, aquest últim organisme continuarà desenvolupant els programes dirigits a persones majors de la residència, i el servei d'ocupació per a persones parades; paral·lelament a posar en marxa nous programes dirigits a persones amb diversitat funcional i persones en situació de vulnerabilitat. Aquesta última iniciativa ha propiciat que tant l'alcalde com la regidora de Serveis Socials animen a la ciutadania a formar part del voluntariat de Creu Roja Espanyola.

       “El conveni obri la porta a realitzar nous projectes a Ondara", ha remarcat Velázquez, per a matisar que, en tot cas "són complementaris i no substitueixen als serveis socials municipals, perquè de vegades fa falta més ajuda i Creu Roja pot ajudar, atès que la població cada volta és major i hi ha més demanda".

Subscriu-te!