L’Almadrava Rock d’Els Poblets acull dissabte una de les darreres actuacions dels Smoking Souls

  • L’Almadrava Rock d’Els Poblets acull dissabte una de les darreres actuacions dels Smoking Souls
  • L’Almadrava Rock d’Els Poblets acull dissabte una de les darreres actuacions dels Smoking Souls
  17/07/2023

La gira “Flors i finals” del grup pegolí Smoking Souls inclou una parada a l’Almadrava Rock d’Els Poblets per a protagonitzar una de les seues darreres actuacions en un festival pioner en programar música en valencià.  La banda pegolina entra dins dels paràmetres de l’organització de donar suport a les formacions de la comarca amb el valor afegit de l’aturada indefinida que han anunciat.

            L’esdeveniment, que va començar formalment en 1999 per a canalitzar els antecedents de les nits de rock dels anys huitanta, té a l’Ajuntament d’Els Poblets com a organitzador que ha previst per a aquest dissabte a partir de les 22.30 hores en l’explanada del Girona amb un cartell on, a més de la referida banda de Pego compta també amb la també pegolina, Kela, als els balears Suasi i la italiana Cate Dj.

            La vetlada, d’entrada gratuïta, compta amb el complement de les barres que es voran obertes prèviament per tal de que el públic assistent puga gaudir dels tradicionals entrepans en el sopar previ als concerts.

Des de l’organització han destacat que tot el municipi viu amb intensitat aquesta cita musical indefugible a l’estiu de la Marina Alta pels milers de visitants que congrega i que enguany el festival ha tornat a reivindicar les dones en el cartell amb la presència femenina de Kela i Cate Dj. La primera, que amb el seu pop electrònic intimista ha guanyat el premi Ovidi Montllor a l’artista revelació presenta les cançons del seu disc “El Mirall! que ha comptat amb la producció del denier Joel Gilabert.

A banda, l’Almadrava Rock 2023 compta amb el reforç dels mallorquins liderats per Pep Suasi que retornen a Els Poblets més de vint anys després amb el repertori del treball que han titolat “Peces d’antiquari”.

 

<<< Tornar a la portada