L’arribada de la torxa a l’Ajuntament de Pego obri oficialment els Mini Jocs de la Marina Alta 2023

  • L’arribada de la torxa a l’Ajuntament de Pego obri oficialment els Mini Jocs de la Marina Alta 2023
  • L’arribada de la torxa a l’Ajuntament de Pego obri oficialment els Mini Jocs de la Marina Alta 2023
  18/05/2023

Després d’encarar la recta final del trajecte cap a Pego durant l’última setmana amb parades a Ondara, Els Poblets i El Verger, la torxa dels XIV Mini Jocs de la Marina Alta ha arribat al municipi amfitrió. En concret ho ha fet a  la plaça Maria Cambrils del municipi amfitrió, des d’on ha sigut portada pels carrers Jaume I i Major fins a al plaça de l’Ajuntament on les mini-olimpiades comarcals s’han iniciat formalment amb els parlaments al balcó de la Casa de la Vila on una representació dels participants pegolins ha fet una crida a la solidaritat i cooperació de tota la Marina Alta per a portar els jocs a bon fi davant de l’alcalde, Enrique Moll, i el regidor d’Esports, Raúl Tamarit. Aquest últim ha invocat l’esperit olímpic del baró de Coubertin pel que fa a l’esportivitat i respecte amb l’adversari per a convertir a Pego en el cor de la Marina, tal i com resa el logotip promocional del municipi per a arrodonir un cap de setmana esportiu.

        Ambdós han donat la benvinguda a un contingent de 1.350 joves esportistes de la categoria infantil –aleví com a excepció en el cas del handbol- que tenia previst congregar-se ahir divendres al tancament d’aquesta edició en el camp d’atletisme del Pujol per a participar en la cerimònia inaugural sota els cartells de Beniarbeig, Benissa, Benitatxell, Calp, Dénia, El Verger, Els Poblets, Gata, Jesús Pobre, La Rectoria, La Xara, Llíber, Ondara, Orba, Pedreguer, Teulada, Xábia, Xaló i Pego. No obstant, l’organització de la Regidoria d’Esports de Pego amb la col·laboració de la Xarxa Esportiva Marina Alta havia decidit començar les competicions per equips aqueixa mateixa vesprada.

        El calendari i horaris de les competicions de les diferents modalitats durant tot el cap de setmana por consultar-se en la web www.macma.org/esports

 

 

 

<<< Tornar a la portada