Les EcoEscoles de la Marina Alta presenten els seus projectes d'educació agroecológica a Xàbia

Las EcoEscoles de la Marina Alta presentan sus proyectos de educación agroecológica en Xàbia
  05/06/2018

 

Els vint centres de la comarca que comparteixen la iniciativa EcoEscoles, un projecte seleccionat per la seua innovació educativa, celebren aquest pròxim divendres 8 de juny una jornada a Xàbia per a presentar els seus resultats. Segons ha precisat la regidora d'Educació d'aquest municipi, Montse Villaverde, aquesta vintena de col·legis treballen des de fa mesos en xarxa per a “compartir, desenvolupar i innovar amb metodologies relacionades amb el medi ambient”. 

“Es tracta”, afegeix, “d'experiències relacionades amb l'educació agroecológica o mediambiental, com per exemple els horts escolars o els menjadors escolars ecològics que funcionen en determinades escoles”. 

En el cas de Xàbia tots els centres han treballat aquest curs un projecte d'hort escolar en el qual han après a conrear hortalisses que després han sigut emprades en el propi menjador del col·legi i fins i tot els alumnes s'han pogut portar algun producte a les seues cases, per la qual cosa indirectament ha servit per a promoure l'alimentació sana i equilibrada. 

La jornada se celebrarà en Sala Polivalent del Portal del Clot de Xàbia el divendres al matí -de les 10 a les 12.15 hores- i pretén ser un punt de trobada entre els diferents agents i centres educatius implicats en el procés d'introducció d'aquest tipus d'experiències en les escoles, a més d'un lloc per a poder compartir-les entre totes les persones interessades.

Subscriu-te!