Les escoles d’estiu d’Ondara obrin les inscripcions fins el 24 de juny

Las escuelas de verano de Ondara abren las inscripciones hasta el 24 de junio
  21/05/2022

L’Ajuntament d’Ondara i SINMA tornaran a oferir enguany amb normalitat durant els mesos de juliol i d’agost les tres Escoles d’Estiu 2022 amb diferents propostes esportives, lúdiques i educatives, així com el taller d’estiu de Gimnàstica Rítmica previst per a desenvolupar-se en juliol.

        Des de l’equip de govern s’han congratulat en una nota de poder tornar a oferir amb normalitat i amb totes les activitats previstes, després de dos anys en què les restriccions han impedit la seua celebració.

        El comunicat informa que la Regidoria d’Educació i Esports impulsa aquestes escoles d’estiu amb la finalitat de proposar un projecte lúdic, educatiu i esportiu de qualitat per als xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys, sent una proposta d’oci sa, diferent i en un entorn segur i familiar. Així, preveu impartir l’Escola Multiesportiva a la piscina i pavelló, i l’Escola Educativa al col·legi Marjals -perquè el col·legi Sanchis Guarner estarà en obres-. D’altra banda, l’empresa municipal SINMA serà l’encarregada d’organitzar l’escola infantil «Divertestiu» en l’Escoleta Municipal per a xiquets d'1 a 3 anys, que comptarà amb el seu propi procés d’inscripció, i el Taller de Gimnàstica Rítmica d’Estiu al pavelló.

La inscripció per a les Escoles Multiesportiva, Educativa i Taller de Rítmica es podrà realitzar de l’1 al 24 de juny 2022 online en: https://www.ondara.org/escola-estiu/ . El telèfon d’informació és 677997293, i el correu de contacte esports@ondara.org . Des de l’Ajuntament d’Ondara s’informa que el termini de preinscripció -per omplir el formulari- serà de l'1 al 13 de juny, i el termini per realitzar la matrícula i formalitzar el respectiu pagament per a cadascuna de les modalitats -requisit indispensable per a confirmar la reserva de plaça- serà del 16 al 24 de juny.

Pel que fa a la preinscripció per a l’escola Divertestiu es podrà realitzar de l’1 al 13 de juny 2022, per telèfon al 677997208 en horari de 8 a 14 hores, o per correu a sinma@ondara.org . La matriculació es formalitzarà del 16 al 24 de juny.

        Quan al Taller de Rítmica Estiu 2022 es reprèn de nou enguany, organitzat per SINMA, després de dos estius sense poder-se fer per les restriccions. Segons han informat , la dinàmica estarà molt vinculada amb l’Escola Multiesportiva, amb preus especials per participar en les dos activitats. El taller va dirigit a nascudes/ts des de 2016 fins al 2004 (categories des de babys fins juvenils) en 2 grups, amb 3 dies per setmana (entrenament 3 hores diàries) en horari de matí. La inscripció es podrà realitzar de l’1 al 24 de juny 2022 online en: https://www.ondara.org/escola-estiu/ per telèfon al 667 997 293 o per correu esports@ondara.org . Les preinscripcions del Taller de Rítmica Estiu es faran de l’1 al 13 de juny, i la matriculació es formalitzarà del 16 al 24 de juny.

 

<<< Tornar a la portada