Les famílies podran rebre 260 euros per a l'escolarització de xiquets de 0 a 3 anys 

Las familias podrán recibir 260 euros para la escolarización de niños de 0 a 3 años
  10/09/2021

Les ajudes per a l'escolarització de xiquets de 0 a 3 anys a les escoles infantils de Dénia s'incrementen enguany. Cada persona beneficiària reba un pagament únic de 260 €, 100 € més que en 2020. El termini per a demanar aquestes beques s'obrirà el dimecres i finalitzarà el dia 28.

Les bases de les ajudes ja es poden consultar en la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Dénia: https://oac.denia.es/va/tramits/tramit.aspx?id=140

Les sol·licituds es presentaran de manera telemàtica, també a través de la Seu Electrònica. Per a registrar-les presencialment és necessari demanar cita prèvia en l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (telefonant al 96 646 70 34 o per la Seu Electrònica).

L'objectiu d'aquestes ajudes és afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar. La regidora de Benestar Social, Melani Ivars, ha manifestat que •tenint en compte els mesos de pandèmia i la crisi general que s'ha derivat d'ella, enguany calia incrementar aquesta ajuda i contribuir a la recuperació de les economies familiars”.

Subscriu-te!