Les festes de Moros i Cristians de Dénia també s'han suspés

  • Las fiestas de Moros i Cristians de Dénia también se han suspendido
  • Las fiestas de Moros i Cristians de Dénia también se han suspendido
  23/04/2020

La programació d'actes dels Moros i Cristians de Dénia per a enguany s'ha suspés, segons ha comunicat la FEMMICC. Els representants de la festa per a aquest exercici seran prorrogats a l'any 2021. El president de la Federació de Moros i Cristians, Jimmy Ferrer, ha manifestat que és "una decisió dolorosa" i que el prioritari és "anteposar per damunt de qualsevol altra cosa la salut dels ciutadans, festers i filaes".

Ferrer assenyala que "hem de fer un exercici de responsabilitat i no podem ni devem davant les circumstàncies que vivim, encoratjar ni fomentar en cap forma les aglomeracions de gent al carrer, encara que a temps de celebrar les nostres festes, això fora permés. És temps de la solidaritat i d'empatizar amb la gent que pateix aquesta devastadora pandèmia tant en el seu vessant sanitari com en el seu vessant econòmic; és temps d'unitat i de lluita contra aquest malson en la qual mai haguérem desitjat estar embolicats". I anuncia que els càrrecs de la Federació, capitans i fiales treballaran "amb més ímpetu que mai perquè l'any que ve siguen unes festes extraordinàries i inoblidables per a tots".

La decisió d'anul·lar les festes s'ha adoptat en una assemblea telemàtica de la junta de govern de la FEMMICC. Els actes s'enceten tots els anys ña primera setmana d'agost i es perllonguen fins el dia 16, festivitat de Sant Roc. 

Subscriu-te!