Canfali Marina Alta

Les festes de Moros i Cristians de Xàbia arranquen aquest dissabte amb la presentació

Las fiestas de Moros i Cristians de Xàbia arrancan este sábado con la presentación
  11/07/2019
El diumenge se celebrarà el Concert de Música Festera

Les festes de Moros i Cristians es posen en marxa aquest dissabte 13 de juliol per a omplir durant nou jornades de colorit, entusiasme i música el barri Duanes. La presentació i el Concert de Música Festera centren l'atenció en el primer cap de setmana.

Aquest dissabte, a les 21 hores les filaes donaran a conéixer gran part del poder lluint els vestits amb els quals enlluernaran al públic durant les desfilades del dissabte 20 i el diumenge 21. Els representants de cada comparsa acompanyaran a les bandereres de 2019, Lorena Ros i Laura Torres, per a realitzar el tradicional tret del coet anunciador i l'encés oficial de les llums ornamentals que vestiran Duanes durant els pròxims dies. 

Posteriorment, a les 22 h., donarà començament en el Passeig Jaume I l'acte central de la nit en el qual es rendirà homenatge a les bandereres mora i cristiana i es procedirà a l'intercanvi de poders entre la filà capitana del passat exercici i la que ostentarà el títol a partir d'aquest moment, la filà Almoradins, amb Emilio Bañuls Raboso al capdavant d'aquesta singladura. El regatista paralímpic de Xàbia, Rafa Andarias, actuarà com a mantenidor de l'acte i realitzarà el tradicional pregó inaugural de les festes. En finalitzar l'acte està programada una discomóvil.

Cercar notícies
Agenda