Les Jornades Tot Vall de Pop oferixen rutes amb encant per la vall i reforcen les propostes gastronòmiques

Las Jornadas Tot Vall de Pop ofrecen rutas con encanto por el valle y refuerzan las propuestas gastronómicas
  27/11/2017

Les Jornades Tot Vall de Pop, organitzades per l'Associació Turístic Empresarial Tot Vall de Pop (ATEVAP) , tornen en la seua novena edició amb un interessant calendari de rutes i excursions i una reforçada proposta gastronòmica que oferix plats típics de la vall. Les jornades, que es desenrotllaran del 2 al 10 de desembre, tenen com a objectiu el de donar a conéixer l'encant natural i paisatgístic de la zona, la seua riquesa vitivinícola i les seues tradicions culinàries i gastronòmiques. Les jornades divulguen iniciatives com el Mercat de la Terra de Xaló, que dissabte que ve 2 de desembre estarà dedicat a l'embotit. També eixe mateix dia hi haurà una Visita Guiada amb els 5 Sentits per Xaló que partirà a les 11 hores des del Pla de la Séquia. 

El diumenge 3 Casa Aleluya de Xaló se suma al programa amb música en directe en el seu local, amb l'actuació de Blackglitter, a les 20 hores. Les excursions habituals de Tot Vall de Pop estan programades per als festius del dimecres 6 de desembre i del divendres 8 de desembre. La primera descobrix Les Delícies d'Alcalalí, mentres que la seguna fa un recorregut per L'Art Prehistòric del Pla de Petracos. Finalment, el dissabte 9 s'impartirà un taller de paella valenciana a Castell de la Solana. 

Fins a un total de set establiments hostalers participen en esta edició en les jornades oferint plats i menús típics de la vall. El putxero (Rte. Bonaire), la paella de muntanya (Rte. la Piscina), l'arròs melós (Casa Aleluya), la fideuà de porc senglar (Rte. El Paraiso), el menú de caça (Rte. Riu Rau) o l'arròs d’estiu (Casa Pinet), són algunes de les propostes que podran degustar-se en l'ambient d'estes jornades. També l'Hotel Casa Júlia oferix un menú tradicional en esta setmana amb elaborats plats de carn o peix o el seu popular arròs al forn. A més, Bodegas Xaló obri les seues portes en estos dies amb visites guiades i degustació dels seus vins. Els dolços de Nadal de La Vicentica, de Xaló, o el regal d’un lot de productes típics de la terra de Bodegas Riko, també animen el programa d'estes jornades.

Subscriu-te!