Les Jornades de Guitarra Ciutat de Dénia premien la tasca de Concha Ballester

Las Jornades de Guitarra Ciutat de Dénia premian la labor de Concha Ballester
  05/09/2019

La deniera Concha Ballester serà la protagonista de la quinzena edició de les Jornades de Guitarra Ciutat de Dénia. La professora i intèrpret ha estat mereixedora del premi a la divulgació i interpretació de la guitarra que es lliura anualment.
Concha Ballester és professora de guitarra i cambra al conservatori Tenor Cortis i va exercir com a directora artística de la Setmana Internacional de Música de Dénia des de 1999 a 2013. Ballester rebrà el premi el dijous, a les 20.30 hores. al Centre Social.
Les actuacions començaran dimecres amb l'actuació de Minha Lua, amb veu de Victória Cruz i la guitarra de Gabriel Pancorbo, que presenten el seu nou projecte titulat Palabra de Mujer, on l'agrupació farà un recorregut per la música dels autors més significatius del panorama llatí. Dijous serà el torn dels amfitrions. La Nova Companyia de Guitarres delectarà al públic amb estils com el pop dels 60, 70 i 80, la bossa nova o els boleros. El preu de l'entrada és de 10 euros i inclou el lliurament d'un CD.

Subscriu-te!