Les obres de la retirada del sostre de fibrociment del gimnàs del Sanchis Guarner d'Ondara comencen demà

Las obras de la retirada del techo de fibrocemento del gimnasio del Sanchis Guarner de Ondara comienzan mañana
  20/07/2022

L’Ajuntament d’Ondara ha confirmat que partir de demà dijous començaran a executar-se les anhelades obres per al canvi del sostre de fibrociment del gimnàs del CEIP Sanchis Guarner d’Ondara.

        La confirmació ha arribat arran de la visita efectuada a les referides instal·lacions per part dels tècnics de la Conselleria d’Educació Cultura i Esports acompanyats de l’alcalde, José Ramiro; la regidora d’Educació, Mar Chesa; i els responsables del centre educatiu per a inspeccionar els treballs previs a la col·locació de l’oportuna maquinària. .

        L’eliminació d’aquesta element considerat com a molt perillós per a la salut serà assumida per la Direcció Territorial d'Educació, en compte de pel Pla Edificant, tal com van confirmar al mes de maig els tècnics, per a substituir-lo per nous materials respectuosos amb el medi ambient que era una de les demandes i reivindicacions històriques de la comunitat educativa d'Ondara des de feia anys. Segons han precisat, les obres tenen previst executar-se durant les vacances escolars d'estiu per a ser una realitat a principis del nou curs 2022-2023.

 

<<< Tornar a la portada