Les obres de rehabilitació de la casa de Torrecremada començaran a principi de 2022  

Las obras de rehabilitación de la casa de Torrecremada empezarán a principios de año
  13/10/2021

 

La Junta de Govern Local va adjudicar la setmana passada les obres de rehabilitació de l'edifici de la finca de Torrecremada a la UTE Patrimoni Intel·ligent, S.L. - Lirola Enginyeria i Obres, S.L. L'import dels treballs ascendeix a 2.379.485 €, una mica inferior al pressupost inicial de licitació, que era de de 2.559.026 €). Segons les previsions, les actuacions en Torrecremada s'iniciaran a principis de gener de 2022.

El termini d'execució de la rehabilitació és de 20 mesos. El projecte està cofinançat per l'ajuntament i la Conselleria d'Universitats, que enguany invertiran, per a començar les obres, 500.000 € entre les dues administracions. En les pròximes anualitats es pressupostaran els prop de 2 milions restants.

L'edifici, original del segle XIX i adquirit per l'Ajuntament de Dénia en 1970, es destinarà a ús educatiu i s'impartiran cursos de màster i postgrau de la Universitat d'Alacant relacionats amb la gastronomia.

Les obres, ja definides en el projecte bàsic i d'execució, inclouen el condicionament d'aules, tallers i despatxos per al professorat en les plantes primera i segona, i dos espais expositius i multifuncionals en la planta baixa i en el primer pis. La rehabilitació, a més, conservarà elements originals de la casa, com el paviment hidràulic i els sostres de l'època.

 

Subscriu-te!