Les platges de Dénia no tindran rentapeus per a evitar l'acumulació de banyistes 

Las playas de Dénia no tendrán lavapiés para evitar la acumulación de bañistas 
  23/07/2020
Comença el muntatge dels primers quiosquets dels Marines

L'Ajuntament de Dénia ha descartat la posada en funcionament dels rentapeus després de comprovar-se que en platges d'altres municipis s'estan produint aglomeracions de gent. A més, es pretén evitar que hi haja contagis a través dels polsadors dels rentapeus.
    La comissió municipal del seguiment del pla de contingència a les platges ha decidit que els rentapeus no entren en serveis aquest estiu per a garantir la normativa sanitària pel COVID-19, segons ha informat el regidor de Platges, Pepe Doménech.
    Precisament, en les últimes setmanes s'han fet els treballs per a reparar les canonades dels rentapeus que havien quedat destrossades durant el temporal Gloria. 
    A més, aquesta setmana s'han muntat els tres primers quiosquets dels Marines. Estan situats en Punta del Raset, Els Bovetes i Els Molins. 
    L'arribada d'un camió amb la instal·lació del quiosquet a la platja de Punta del Raset va provocar el dimarts queixes dels banyistes, que van considerar que s'havia d'haver triat una hora menys concorreguda. Algú va avisar a la Policia Local, que es va personar per a comprovar que la documentació estava en regla. 
    Encara queden tres quiosquets per muntar. Els seus responsables van presentar al·legacions a l'adjudicació. Però, segons Pepe Doménech, la resolució de Costas tardarà i segurament no arribarà a temps perquè els quiosquets puguen muntar-se aquest estiu.

Subscriu-te!