Les vacunes contra la COVID-19 arriben a la residència Santa Llúcia

  • Las vacunas contra la COVID-19 llegan a la residencia Santa Llúcia
  • Las vacunas contra la COVID-19 llegan a la residencia Santa Llúcia
  12/01/2021

Les persones majors i el personal de la residència Santa Llúcia que no pateixen la malaltia de el COVID-19 han sigut vacunades en la vesprada d'aquest dimarts. En total, s'han administrat 124 vacunes, -61 a residents i la resta a treballadors-, la qual cosa suposa que el 71% del centre ja ha rebut la primera dosi del tractament contra la malaltia. 

María Catalá (en la foto) ha sigut la primera resident en rebre la vacuna. Queda pendent de vacunar a les 28 persones que van donar positiu en les PCR i aquelles que es troben en estudi i el diagnòstic del qual està encara per confirmar. 

El brot en la residència es va confirmar dissabte passat arran del positiu d'una treballadora. Des de la residència Santa Llúcia s'ha informat que l'estat de salut de les persones que van donar positiu és bo. Els residents positius van estar fins ahir confinats en les seues respectives habitacions i des de hui es troben aïllats en una ala completa de la primera planta del centre. Segons la regidora de Sanitat, Cristina Morera, no presenten símptomes i el seu estat d'ànim és bo. Seguint amb el protocol establit, els treballadors que van donar positiu en la prova, així com els que estan en estudi, es troben confinats en els seus domicilis.

Subscriu-te!