L’Encontre de la gent gran del baix Girona es reprendrà a sense restriccions el 4 de juny a Ondara

L’Encontre de la gent gran del baix Girona se retomarà sin restricciones el 4 de junio en Ondara
  11/05/2022

Els presidents i directius del clubs de la Tercera Edat de Beniarbeig, Els Poblets, El Verger i Ondara han comparegut al Centre Social Trini Reyes junt als alcaldes i regidors de Serveis Socials dels quatre municipis per a presentar el IV Encontre de la gent gran del baix Girona.

        L’activitat, que enguany té com a seu a Ondara, es reprèn després de dos anys d’absència a caus de la pandèmia de covid-19 per tal de recuperar els llaços socials i familiars de les persones majors d’aquests quatre municipis mitjançant una jornada que segueix les pautes de convivència de les edicions celebrades en el Verger en 2017, Beniarbeig a 2018 i Els Poblets a 2019.

        L’organització ha estat assumida enguany per la Regidoria del Major d’Ondara, que preveu una participació d’un centenar de persones procedents de cadascun dels municipis, el quals deuran formalitzar l’assistència amb una reserva pel preu del dinar de 5 euros fins el dia 20 en les seues respectives associacions.

 La responsable de l’àrea Mari Carmen Velàzquez ha detallat que el programa començarà amb la recepció a les 9.30 hores al Centre Social Trini Reyes, on es lliurarà un regal de benvinguda a cada participant. A continuació es realitzarà una visita turística, guiada per voluntaris de la UdP, als llocs més emblemàtics del patrimoni del nucli urbà. A continuació, sobre les 12 hores, es realitzarà una exhibició de «zumba gold» per part de l'alumnat del curs d'Esport i Salut per a majors, que imparteix l'Ajuntament d'Ondara. Després, cap a les 12:30 hores, els participants podran gaudir de l'espectacle - monòleg de José Soldevila, a l'escenari que s'instal·larà al carrer General Bosch, al costat del Prado.

Tot això a banda del referit dinar de germanor al recinte del Prado a partir de les 14 hore, on de 11 a 14 hores quedarà instal·lat un photocall al moll per a que els assistents puguen immortalitzar aquest retrobaments. El dinar al Prado estarà amenitzat per l'orquestra Somnis, i hi haurà ball posterior, pel fet que, segons ha incidit, es una de les  activitats que més èxit té en aquests encontres.

A més, ja com activitat opcional els majors que ho desitgen podran assistir al concert de la Trobada de Bandes de Música que se celebrarà a la plaça de bous a partir de les 19.30 hores, organitzat per la Unió Musical d'Ondara.

L’alcalde, José Ramiro, ha destacat que amb l’encontre d’Ondara es tanca el cicle, perquè ja s’ha passat pels quatre pobles, i l’any que ve serà el torn novament d'El Verger, que va ser el primer dels municipis a acollir aquesta iniciativa. Ramiro ha volgut agrair la destacable tasca que realitza la UDP d'Ondara al llarg de tot l'any, realitzant activitats i generant molta vida en aquest col·lectiu que compta en 509 socis.

<<< Tornar a la portada