Les Jornades de l’arròs de Pego 2020 obrin les portes a la innovació culinària.

  • Les Jornades de l’arròs de Pego 2020 abren las puertas a la innovación culinaria.
  • Les Jornades de l’arròs de Pego 2020 abren las puertas a la innovación culinaria.
  • Les Jornades de l’arròs de Pego 2020 abren las puertas a la innovación culinaria.
  • Les Jornades de l’arròs de Pego 2020 abren las puertas a la innovación culinaria.
  21/11/2020

La crosta, la paella marjalenca i l’arròs a banda típics de la cuina tradicional pegolina han cedit protagonisme a noves creacions amb l’arròs cultivat a la marjal com a principal ingredient a les IX Jornades de l’arròs bomba i bombó de Pego

       L’esdeveniment, que ha arribat aquesta setmana al seu equador, ha motivat a la majoria dels setze establiments participants a tractar de desenvolupar tot el potencial d’un producte diferenciat a partir de plats com arròs melós de rap, galeres i carabassa; arròs de castanya i boletus; paella de pato, boletus i foie; arròs melós de cranc blau, o paella de costella i boletus.

       Aquesta novetat ha estat destacada pel regidor de Turisme, Comerç-Creama i Comunicació, Ricardo Sendra, per a incidir en que les jornades han fomentat la creativitat pel fet que “durant les tres setmanes que dura els restaurants i bars han tingut que tirar ma d’imaginació i ingeni per a elaborar plats que normalment no podríem vore en la cuina pegolina  i això ha contribuït a incentivar als clients per la visibilitat que ha suposat en els diferents mitjans en que l’hem promocionada”.

       Sendra ha fet una crida als veïns de tota la comarca a visitar Pego fins el diumenge 29 de novembre per a gaudir d’unes jornades, patrocinades per Turisme de la Comunitat Valenciana, on els diferents bars i restaurants tenen al seu abast un lot de davantals commemoratius per a obsequiar a la clientela. No obstant, ha recomanat als potencials clients informar-se prèviament als telèfons de cadascun dels setze establiments participants dels menjars disponibles cada data i el preu de cadascun per a poder fer l’oportuna reserva prèvia. Aquesta, segons adverteix, per raons d’aforament resulta imprescindible per a poder accedir als locals que acrediten la seua integració en la iniciativa amb un logotip específic. 

 

<<< Tornar a la portada