Les obres a la Plaça Major i Mestre Serrano de Pedreguer encaren la recta final amb les tasques de reasfaltat

Les obres a la Plaça Major i Mestre Serrano de Pedreguer encaren la recta final amb les tasques de reasfaltat
  15/11/2023

Les obres que s’han vingut executant en els últims mesos a la Plaça Major i Carrer Mestre Serrano, principals arteries del nucli urbà, estan aplegant a la fi. Desprès de totes les molèsties que han ocasionat, i amb la sensació que s’havien ralentit en les últimes setmanes, aquest dijous per fi s’ha procedit al reasfaltat d’aquestos dos vials, que comencen a recuperar la normalitat en el trànsit. 

L’Ajuntament admet que és “conscient dels perjudicis i la problemàtica diària que les obres estan ocasionant a les veïnes i veïns de Pedreguer, i per aquet motiu, demanem disculpes a totes les persones que s’estan veient afectades per una situació que ens preocupa!. 

Alhora, assenyalen als problemes de subministrament i personal que ha adduït l’empresa contractista com a l’origen d’aquest retard en les obres. Causes a les que és “aliena a la voluntat del propi Ajuntament, que, junt als tècnics, està aplicant tots els mitjans legals, que com administració es tenen al nostre abast, perquè les obres finalitzen el més prompte possible amb les màximes garanties tècniques i sempre defensant els interessos del poble”.

Les fonts municipals aclaren que”les obres ja encaren la seua recta final, sent una actuació necessària per al nostre municipi, que fins a dia de hui mancava de xarxa de pluvials al casc urbà amb els problemes que es podien derivar”.

<<< Tornar a la portada