L’Escola de Dansa de Pedreguer carrega de medalles al concurs de Chiva

  • L’Escola de Dansa de Pedreguer carrega de medalles al concurs de Chiva
  • L’Escola de Dansa de Pedreguer carrega de medalles al concurs de Chiva
  07/02/2023

Les balladores de dansa clàssica de l’escola que dirigeix Nanny Alves a Pedreguer han aconseguit un or, dues plates i un bronze en el concurs de Dansa EDIMSHA disputat el passat cap de setmana a Chiva. Per a la mestra Nanny els resultats són producte de la feina i compromís de les ballarines. Segons explica, "participar de competicions és una experiència important en la formació integral de les estudiants, sempre buscant posar el focus en la superació, l'evolució individual i col·lectiva del grup de ballarines”.

Alves assenyala a més que “estem molt agraïdes pel suport i oferim aquests premis a les famílies, al nostre públic, a l’Ajuntament de Pedreguer i a la Casas de Cultura pel seu suport". "Ara", afig, "seguirem treballant amb molta il·lusió i compromís per a les properes metes; la dansa educa cos, ment i esperit, a cada ball estem contribuint amb un món més bonic i millor".

Des de l'Ajuntament han donat l'enhorabona a la mestra i ballarines i les han encoratjades a seguir igual.

Les medalles obtingudes han sigut pels següents grups i modalitats:

  • Medalla de plata en Ballet Clàssic Individual: Àurea Gayà (baby); María Artigues (junior); y Ariadna Llobell (juvenil).
  • Medalla d’or en neoclàssic i plata en ballet clàssic, en categoria baby, al grup format per Aurea Gayà; Bet Oliver; Emma Garsen y Sofia Quirós.
  • Medalla de bronze en categoria juvenil per al grup format per Ariadna Llobell, Aurea Gayà, Joana Mañana y Mareia Artigues.
<<< Tornar a la portada