L’Escola del Pego Club de Futbol es presenta amb 182 integrants en onze equips

  • L’Escola del Pego Club de Futbol es presenta amb 182 integrants en onze equips
  • L’Escola del Pego Club de Futbol es presenta amb 182 integrants en onze equips
  14/10/2023

Cent-huitanta-dos joves s’han integrat en la disciplina de l’Escola del Pego Club de Futbol 2023-2024, segons ha transcendit en la presentació dels diferents equips per categories.

        L’acte, que ha reunit a familiars i aficionats, ha presentat als equips querubí entrenat per Ivan Ballester; prebenjamí entrenat per Vicent Franqueza; el benjamí amb Pau Puchol com a tècnic, amb Manu Martínez com a delegat; el alevins A, B i C amb Eric Miralles, Jordi Pascual i Pau Sendra i Rosa Mari Bolta com a entrenadors; el infantil amb Juan Ramon Sendra i Pau Sendra com a primer i segon tècnic i Fernando Sendra com a delegat; el cadets A entrenat per Carlos Piera i José Palacios com a delegat, i B entrenat per Arnau Frau amb Alberto Pascual com a delegat; i el juvenil A amb Jeroni Sanchis i Alberto Pascual i el B d’Andrés Plaza i Pere Cots.

 

COMPAREIXENÇA DEL PRIMER I SEGON EQUIP

 

        La presentació de l’escola ha fet també comparèixer al primer equip amb Isaac Sánchez al front de l’equip tècnic  que conformen Àngel Salva, Vicente Franqueza, Carlos Camarena i Jaume Sendra; i el Pego B entrenat per Quique Esteve, amb Ferran González com a preparador físic i Ximo Castaño com a delegat.

        L’acte ha estat introduït pel coordinador de l’escola José Manuel Giménez per a demanar paciència als pares i afició davant de la tasca de formació que des del club es tracta de portar a cap amb el suport de l’Ajuntament. Aquest ha donat pas a l’alcalde, Enrique Moll, qui ha apel·lat a la tradició centenària del Pego Club de Futbol per a instar als joves participants a observar els valors inherents a la pràctica esportiva com són la cultura de l’esforç compaginada amb la honestedat, l’educació, el respecte i la solidaritat per a portar dignament el nom del municipi per tot arreu. Així mateix ha animat a les famílies a continuar omplint del camp al llarg de la temporada per a recolzar l’esforç anual de l’Ajuntament per a mantenir les instal·lacions per a la pràctica de l’esport com a fórmula formativa, d’oci i vida sana.

Per la seua banda el regidor d’Esports, Raúl Tamarit ha elogiat la tasca de la directiva presidida per Juanfran Frau per a, un altre anys més, aprofundir en la trajectòria del futbol pegolí com a un dels principals pilars de l’esport al municipi. Junt amb ells ha agraït expressament la disposició dels coordinadors per a dinamitzar el dia a dia del futbol base.

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada