L’escoleta d’estiu de Pego consolida l’aposta per la conciliació familiar de l’Ajuntament

  • L’escoleta d’estiu de Pego consolida l’aposta per la conciliació familiar de l’Ajuntament
  • L’escoleta d’estiu de Pego consolida l’aposta per la conciliació familiar de l’Ajuntament
  23/08/2023

L’aposta per la conciliació familiar posada en pràctica per l’Ajuntament de Pego amb l’Escoleta d’Estiu ha tornat a tindre una gran acollida amb la participació de 240 xiquets durant els mesos de juliol i agost.

        L’activitat, que ha tancat les portes després de tres setmanes d’intensa activitat dels monitors que han desenvolupat una tasca organitzativa dirigida a ajudar als pares i mares que durant les vacances dels més menuts de la casa han de seguir amb el treball. De fet, els participants han comptat d’una variada programació, que s’ha desenvolupat, principalment al centre Ceip Rosalia Bondia; encara que també els xiquets i xiquetes han dut a terme s’han desplaçat a espais alternatius la piscina pública La Trilladora o la pista d’atletisme al recinte esportiu del Pujol. Així mateix aquesta dinàmica ha motivat la implicació d’associacions com Pego Viu amb uns tallers per a mostrar als xiquets i xiquetes la importància de cuidar el medi ambient i les escoles d’Atletisme, de Muay Thai o del Club de Ciclisme Pego i Les Valls, i la de ball d’Eva Morera.

 

240 USUARIS I AMPLA VARIETAT D’ACTIVITATS

 

        El regidor d’Esports, Raúl Tamarit ha fet expressa la seua satisfacció per com s’ha desenvolupat la consolidació del projecte en una edició on, segons apunta “s’han escollit moltes i diferents activitats per tal d’amenitzar els matins dels xiquets i xiquetes”. En aquest sentit ha agraït la tasca dels monitors i les monitores que han fet un treball excel·lent, sempre pendents dels més menuts i menudes per a remarcar la importància d’aquest servei, imprescindible per a moltes famílies. “Intentarem mantindre el servei tant a l’estiu com a altres èpoques de l’any on també es fa necessari per a facilitar la conciliació familiar” ha confirmat per a agrair la col·laboració d'associacions locals que s'han prestat a passar una estona amb els més xicotets per a inculcar-los valors positius

Així mateix, ha detallat l’evolució d’una proposta que del 3 al 14 de juliol ha enregistrat un total de 213 alumnes, dels quals van fer ús de l’Escoleta Matinera -servei per a pares i mares que entraven abans a fer feina- un total de 52 xiquets i xiquetes. Tot això sota la supervisió dels catorze monitors i monitores. Pel que fa la quinzena del 17 al 28 de juliol, la participació arriba a 185 usuaris dels que 42 han estat en la referida escola matinera amb una dotzena de monitors. Finalment, l’últim tram a comptat amb 92 xiquets i xiquetes que han esta atesos per sis monitors.

 

<<< Tornar a la portada