L’Escoleta Infantil d'Ondara tindrà un nou reglament

L’Escoleta Infantil d'Ondara  tindrà un nou reglament
  10/01/2018

L’alcalde d’Ondara, José Ramiro; la regidora d’Educació, Mar Chesa; el regidor delegat de l’empresa municipal PIMON, Francesc Giner; el gerent d’aquesta entitat que gestiona l’Escoleta, Jordi Serra, i la directora de l'Escola Infantil Municipal d'Ondara, Núria Carrió, s’han reunit per a assentar les bases de la redacció del nou reglament de l'Escola Infantil Municipal d'Ondara.

        La iniciativa té com a objectiu que el document siga aprovat de manera provisional en la sessió plenària de l'Ajuntament del pròxim mes de febrer.

        La redacció del nou reglament en ares d’adaptar el servei que es presta des d’aquesta institució a les actuals necessitats de les famílies usuàries. En eixa finalitat, segons han incidit, es tindran en compte les aportacions i suggeriments de les famílies, que poden formalitzar-se per correu electrònic a la direcció de participació ciutadana (participacio@ondara.org); al correu dels propis regidors o a la direcció de l’Escoleta..

        El nou document, redactat amb la intenció de modernitzar el servei que es presta, i adaptar-ho al que els usuaris esperen d'aquest servei que abasta a l’alumnat de 0 a 3 anys,  vindrà a substituir i ampliar al què està vigent des de 2009. En la seua redacció definitiva s’abordaran qüestions com a calendari, horari, metodologia, o serveis que es presten en la institució, en funció tant de l’opinió de les famílies, com dels resultats de les enquestes de satisfacció realitzades amb anterioritat.

 

Subscriu-te!