L’Espai Jove d’Ondara presenta el Grup Experimental de Concentració i Meditació com a novetat de la programació de maig

L’Espai Jove de Ondara presenta el Grupo Experimental de Concentración y Meditación como novedad de la programación de mayo
  04/05/2022

L’alcalde d’Ondara i responsable de l’àrea de Joventut, José Ramiro; els tècnics de Joventut  Pedro Gil i Mari Ferrer han presentat la programació de l’Espai Jove d’Ondara per a maig, que compta amb les novetats del Grup Experimental de Concentració i Meditació i el Grup d’Ajuda Mútua per a l’estudi.

        La presentació ha comptat amb la presència de Raquel Vives com a tècnica dinamitzadora que coordina el projecte de meditació posat en funcionament arran dels  resultats de les enquestes del Pla Jove i del primer #Opinajove a l’IES Xebic. En eixe sentit s’ha detallat que la iniciativa està concebuda com a ferramenta per a la relaxació, la concentració, l’aprenentatge i l'autoconsciència. Aquesta activitat es desenvoluparà els dilluns a partir del 9 de maig, de 19 a 20 hores a l’Espai Jove, i va dirigida a persones  d’entre 12 i 30 anys que poden formalitzar ja la inscripció a la web https://joventut.ondara.org/.

 

GRUP D’AJUDA MUTUA

 

        Pel que fa a l Grup d’Ajuda Mútua per a l’estudi ha quedat fixat periòdicament els s dimarts i dimecres de 18 a 20 hores amb l’objectiu que els propis joves puguen ajudar-se entre si i aprenguen de les experiències de la resta. Segons s’ha detallat, l’estructura es a partir de grups oberts, heterogenis i sense líders, que comptaran amb l’acompanyament dels professionals de joventut de l’Ajuntament d’Ondara que facilitaran una actitud d’optimisme realista, corregiran idees equivocades i donaran a conèixer diferents tècniques d’estudi. L’assistència és voluntària i gratuïta.

A banda, el 28 de maig de vesprada es celebrarà el primer #Opinajove a Ondara obert a la població jove en general aprofitant els diferents actes programats al voltant de l’edifici del Prado. En eixe ambient, segons han confirmat, el departament de joventut es traslladarà allí per tal de poder difondre el procés participatiu que s’ha desenvolupat per a la redacció del futur Pla Jove d’Ondara i recollir propostes concretes que culminen amb la seua aprovació en el plenari del mes de juliol.

Tot això dins d’una dinàmica on es mantenen activitats consolidades com l’Espai de Jocs -que es desenvolupa tots els divendres de 17 a 20 hores amb el joc «Carcassone» com a joc protagonista del mes- i el Taller de Ball Modern que es desenvolupa els dijous de 18 a 19 hores, a les que s’uneix aquest un torneig de bitllar. Torneig que té previst celebrar-se el divendres 20 de maig de 17 a 20 hores a l’Espai Jove amb premi pel guanyador dels inscrits en persona en la instal·lació on a la web https://joventut.ondara.org/.

 

<<< Tornar a la portada