Álex Climent aconsegueix la seua setena Copa d'Espanya de Fórmula Kite

Álex Climent logra su séptima Copa de España de Fórmula Kite
  08/07/2022

El regatista de Marina El Portet de Dénia Álex Climent continua sumant triomfs en el seu recorregut pel circuit general de Fórmula Kite. El primer cap de setmana de juliol va tornar a pujar de nou pel cap alt alt del podi sumant una nova victòria, aquesta vegada en la Formula Kite Experience que es va disputar en aigües de Castelló. A més de coronar-se campió autonòmic, Alejandro Climent va aconseguir la seua setena Copa d'Espanya de Fórmula Kite consecutiva.
    El primer dia, amb un vent de llevant d'entre set i onze nusos, Climent va finalitzar tercer en la primera pispa després d'un xicotet ensopecs, però en les quatre següents va creuar en primer lloc en tres ocasions i una en segon lloc, col·locant-se a la part alta de la classificació provisional.
    En la segona jornada va tornar a imposar-se als seus rivals, mentre que en la tercera les condicions no eren les idònies i no es van disputar les mànegues previstes excepte la primera, després de la qual els regatistes no van poder arribar a temps a la platja. 
    Amb aquests resultats el regatista de Marina El Portet de Dénia es va coronar campió autonòmic i va aconseguir la seua setena Copa d'Espanya de Fórmula Kite consecutiva.

<<< Tornar a la portada