L’exposició fotogràfica “Orbeta, passat i present” inaugura divendres la setmana cultural d’Orba “A boqueta nit 2024”

L’exposició fotogràfica “Orbeta, passat i present” inaugura divendres la setmana cultural d’Orba “A boqueta nit 2024”
  02/07/2024

La setmana cultural que l’Ajuntament d’Orba organitza sota el lema “A boqueta nit” serà inaugurada el proper divendres amb el lliurament de premis del concurs fotogràfic “Orbeta, passat i present”, organitzat per l’Associació Veïnat d’Orbeta per a configurar l’exposició homònima.

            L’esdeveniment torna a tindre a la façana de l’ermita com a principal escenari de  conferències, activitats musicals, tallers o presentacions literàries que tenen lloc a última hora de la vesprada fins el dijous 11 de juliol, amb la següent agenda:

 

DIVENDRES 5

            -A les 20.30 h.:  Inauguració de l’exposició del concurs de fotografies “Orbeta, passat i present”. Entrega de premis a tots els participants. Organitza “Associació Veïnat d’Orbeta”

                       

DISSABTE 6

            -A les 18 h.: Taller infantil de brodat. Organitza “Associació Veïnat d’Orbeta”

 

DIUMENGE 7

-A les 20.30 h.: Conferència “Orba (i Orbeta) bressol de l’emigració a Nord-Amèrica principi S. XX”, a càrrec de Juli Esteve, Pepa García Hernandorena i Teresa Morell. A continuació entrevistes a descendents: Rosita “l’americana”, Paco “l’;americà”, Claudio i Àngela Morell. En acabar, sopar de cabasset amenitzat pel grup “Neu Bret Band”

 

DILLUNS 8

            -A les 22 h.: Presentació del llibre “Els noms dels pobles valencians. Origen i significat” a càrrec del seu autor Abel Soler.

 

DIMARTS 9

            -A les 19.30 h.: Taller “Omplim de vida el poble de fang”. Ajuda’ns a ampliar la recreació artística d’Orba amb animalets, arbres, fonts... i tot allò que li done vida al nostre municipi. Inscripció prèvia museudelfangorba@gmail.com amb dos euros com a col·laboració. Organitza “Associació d’Amics del Fang d’Orba i Orbeta”

 

DIMECRES 10

            -A les 22 h.: Projecció del documental “El ADN de la memoria” i col·loqui posterior, amb Iván Aparicio García, president de l’Associació “Recuerdo y Dignidad” i director del documental.

 

DIJOUS 11

-A les 20.30 h.: Concert de la rondalla de l’Escola Municipal de Música d’Orba

<<< Tornar a la portada