Lliga Comarcal de Futbol Sala: Perruqueria Stilos Ràfol gana a FCS Nord i li arrabassa el lideratge

Liga Comarcal de Fútbol Sala: Peluquería Stilos Ràfol gana a FCS Norte y le arrebata el liderato
  02/11/2021

L'equip de Perruqueria Stilos Ràfol ha guanyat a FCS Nord en el partit de la cinquena jornada de la Lliga Comarcal de Futbol Sala que organitza ACYDMA per un atapeït 3-2 i se situa líder de la classificació. El partit va respondre amb emoció i intensitat a les expectatives generades en el duel entre els dos primers i en el qual estava en joc el lideratge.

Tots dos conjunts van eixir amb una forta defensa i molt respecte cap al rival. Els locals es van avançar en el minut 8 amb gol de Choco. Però els dianenses van reaccionar i van prendre el control de la pilota, encara que les ocasions més clares van ser per als de Ràfol, que logaron el segon tant en l'últim minut de la primera part per mitjà de Dario.

En la segona part la tònica del partit va canviar i el FCS Nord va passar a dominar i va igualar el marcador en els primers vint minuts de la represa. Els de Ràfol van reviure i van avançar línies a la recerca del gol de la victòria que van aconseguir mancant un minut per al final.

L'altra trobada que es va disputar d'una jornada marcada per l'ajornament de partits va ser el que va enfrontar a Cellers Aguilar contra Training Unit de Dénia. La primera meitat va estar bastant igualada, encara que al final els dianenses es van mostrar més efectius cara a gol i es van emportar el partit per 1-3.