L’Orfeó d’El Verger posa la nota lírica a les festes d’octubre

  • L’Orfeó de El Verger pone la nota lírica a las fiestas de octubre
  • L’Orfeó de El Verger pone la nota lírica a las fiestas de octubre
  11/10/2021

Les festes d’octubre d’El Verger ha tingut a la música com a element vertebrador dels actes que han abastat tot el cap de setmana amb la participació de les diferents entitats musicals del municipi.

        Entre elles ha destacat l’actuació de l’Orfeó d’El Verger a la plaça de l’Ajuntament per a commemorar la festivitat del 9 d’Octubre. La formació musical dirigida per Silvia Peña ha interpretat un programa polifònic amb una primera part dedicada a l’òpera amb obres de Rossini, Verdi, Wagner i l’escola napolitana, i una segona a la sarsuela amb peces dels mestres Guerrero, Chapí o Amadeo Vives. En el preàmbul els portaveus de l’orfeó han agraït públicament el recolzament de l’Ajuntament per a participar en el Cicle de Música Coral de la Comunitat.

L’actuació ha estat precedida pel concert de la Colla l’Esclat per a completar una jornada iniciada amb tres partides de raspall femení i masculí al carrer de la pilota i rematada pel monòleg de David Navarro al camp de futbol. Aquest recinte esportiu ha estat també l’escenari de diferents berbenes adequades a la situació de desescalada sanitària.

L’alcalde, Ximo Coll, ha destacat la participació responsable dels veïns en un programa d’actes configurat per a gaudir de l’esplai després de molts mesos de no poder fer-ho a causa de la situació sanitària. “La gent ha demostrat que tenia ganes de tornar a reprendre la vida social i, a pesar de les restriccions que encara perduren i que ens obliguen a ser prudents, trobe que hem aconseguit tornar a fer bo el lema de que El Verger viu, amb el suport de les associacions musicals a les que des de l’Ajuntament fem un públic agraïment”.

 

Subscriu-te!