Els Ajuntaments de Els Poblets i El Verger se sumen a la campanya de reciclatge Por ellas

  • Los Ayuntamientos de Els Poblets y El Verger se suman a la campaña de reciclaje Por ellas
  • Los Ayuntamientos de Els Poblets y El Verger se suman a la campaña de reciclaje Por ellas
  18/10/2021

La campanya de reciclatge portada a cap des d’Ecovidrio per a contribuir a la lluita contra el càncer de mama ha estat recolzada pels Ajuntaments de Els Poblets i El Verger. Els alcaldes d’ambdós municipis, Carolina Vives i Ximo Coll han fet explícit dit suport en la instal·lació dels contenidors de color rosa per a depositar el vidre respectivament en l’avinguda Jaume I i la plaça de l’Ajuntament, que formen  part de la iniciativa a nivell nacional en col·laboració amb la fundació Sandra Ibarra https://fundacionsandraibarra.org/   per a col·laborar amb la detecció precoç i la investigació del càncer de mama.

        La campanya Por ellas, en la que col·labora la Generalitat Valenciana i és promocionada per l’actriu Paz Padilla, consta d’un miniglú dissenyat per Ágatha Ruíz de Prada com a símbol de conscienciació y solidaritat amb el càncer de mama, amb el lema Llenos de vida, que podrà ser adquirit a través de la web Miniglú.es, i els beneficis a obtenir es destinaran a la prevenció d’aquest tipus de càncer canalitzada a través de la referida fundació que té com a objectiu formar i formar e informar a pacients i supervivents d’aquesta malaltia per tal de que es convertisquen en protagonistes de la seua salut i aconseguisquen el benestar físic i emocional necessari.  

        La col·laboració dels dos Ajuntaments amb la iniciativa d’aquesta entitat sense ànim de lucro ha motivat la feta pública de les dades de reciclatge de vidri de cadascun dels municipis. Així, en Els Poblets ha transcendit que veïns i residents van reciclar 156 tones en 2020 en el que suposa una mitjana de 57,6 quilos per habitant, una taxa de 65 habitants pel contenidor i una mitjana de 65 habitants per contenidor, contant un total de 42 iglús pels residus de vidre instal·lats. Pel que fa a El Verger la xifra puja a 100 tones, en el que suposa una mitjana de 21,2 quilos per habitant, amb una mitjana de 118 habitants per contenidor amb un total de 40 iglús.

 

<<< Tornar a la portada